Dorostenky zahájily výhrou nad Domažlicemi 5:0

04.05.2015 10:54

DOROSTENKY ZAHÁJILY VÝHROU NAD DOMAŽLICEMI.
Hned od úvodního hvizdu daly naše dorostenky soupeřkám najevo kdo bude diktovat průběh zápasu. Kvalitní obranná činnost s napadáním a včasným startem na míč dělala soupeřkám problémy. Škoda jen, že přesnějším kombinacím našim děvčatům bránil nerovný terén hřiště. Tak musela více zabojovat, což v 5. a 15. minutě přineslo dvě branky Adélky Churanové. Když ve 20.minutě nechaly soupeřky neobsazenou Denisku Fedorkovou, hned je potrestala krásnou střelou pod břevno. Další naše šance v první poločase už zůstaly nevyužité.
Do druhé poloviny zápasu nastoupila děvčata z Domažlic s evidentní snahou převzít iniciativu na hřišti. Lépe bránila a daleko odvážněji se pouštěla do útočení. Do nějaké vyložené příležitosti je však naše obrana nepustila. Na druhé straně se dokázala v 50.minutě prosadit na hrotu nejprve Eliška Černá a v 57.minutě uplatnila důraz při zakončení Kristýnka Smolková. Soupeřky je třeba pochválit, že i za nepříznivého stavu 5 : 0 stále bojovaly a snažily se o změnu skóre. FK Rakovník - Jiskra Domažlice 5 : 0 (3 : 0).

Sestava: Rubešová K. - Rubešová A.,Fedorková,CHuranová A.,CHuranová L.,Malá K,Černá,Švařičková,Brucknerová,Ajksnerová,Smolková.

Branky - CHuranová A. 2x

             Fedorková,Černá a Smolková.