Rozloučení s podzimem domácí remízou!

03.11.2015 08:11

Rozloučení s podzimem domácí remízou !

 

FK Rakovník - AFK Slavia Malešice  2 : 2  (1 : 0)

 

V posledním podzimním ligovém zápase přivítaly hráčky FKR soupeře, kterého v prvním zápase porazily na jeho hřišti 3 : 2.

Od úvodu zápasu se útočná aktivita překvapivě usadila na kopačkách hostujícího týmu. Obrana FKR však s přehledem zastavovala útoky soupeře už před pokutovým územím. Dopředu se ale rakovnickým hráčkám vůbec nedařilo a tak se hra odvíjela mezi oběma šestnáctkami. Až v 28. minutě si domácím podařilo vybojovat rohový kop. Perfektní kop Jedličkové a tlak hráček FKR způsobil, že si ho do vlastní branky srazila malešická brankářka – 1 : 0.

Ve druhém poločasu tlak hostů pokračoval, ale byly to opět domácí hráčky, které skórovaly. V 56. minutě ztrátu míče Malešic, potrestala pěknou kombinací přihrávající Jedličková a přesně zakončující Bezchlebová – 2 : 0. Přetížená rakovnická obrana se však přeci jenom začala dopouštět chyb, které vedly v 63. minutě k vlastnímu gólu Andrové – 2 : 1. Osm minut před koncem se hostující tým prosadil podruhé po perfektně zahrané standardní situaci – 2 : 2. Hráčky Malešic vycítily šanci na vítězství, ale jejich snaha už ke změně skóre nevedla. 

  

Milan Klos: „Poslední utkání podzimní části, bylo i nejhorším utkáním našich hráček. Jsem hodně zklamaný, že takhle podzim končíme. Začátek soutěže se nám povedl nad očekávání, ale poté přišla zranění a bohužel to vedlo až k takto nepovedenému závěru.“

 

Sestava: K. Rubešová – Andrová, Stránská, Králíková, Ajksnerová (60. K. Roubíková) – Slavíková, Novotná, Dubcová, L. Churanová – Jedličková, Bezchlebová (56. Černá). Trenér: Milan Klos.