Režírovaná porážka v Čáslavi!

10.11.2014 07:26

Režírovaná porážka v Čáslavi !

 

FK Čáslav – FK Rakovník  1 : 0  (0 : 0)

 

V předehrávce prvního jarního kola II. ligy jely rakovnické hráčky na umělou trávu do Čáslavi, pátého týmu po podzimní části.

Po opatrném úvodu prvně zahrozily hráčky FKR, kdy se v 6. minutě Plháková ocitla sama s míčem v pokutovém území, ale zbrkle přestřelila. V 11. minutě ze stejného místa trefila branku Poláčková, domácí brankářka však zázračně vyrazila. Nadále se hrálo pod taktovkou hostujících hráček, ale soustavný tlak vedl jen k sérii rohových kopů a další šanci v 38. minutě, kdy střílený centr Poláčkové těsně minuly Stránská i Slavíková.

Druhý poločas pokračovaly hráčky FKR v aktivní hře. Aktivita však vedla jen k nedůrazným střelám a sérii rohových kopů. Z trestných kopů pak hrozila Vedralová. Zvláště v 72. minutě, kdy její ránu vytěsnila domácí brankářka konečky prst nad břevno. Domácí se celý zápas nedostaly do vážnější šance a tak jim k jediné 3 minuty před koncem pomohl, v Čáslavi už tradičně, rozhodčí odpískáním neexistujícího faulu v pokutovém území. Domácí penaltu proměnili – 1 : 0. V poslední minutě měla šanci na srovnání Poláčková, ale těsně minula. 

 

Milan Klos: „Hrálo se s vysokým nasazením z obou stran, proto nemám holkám co vytknout. Dopředu jsme byli výrazně lepší, ale zklamala nás opět koncovka. I když jsme na diplomatickém poli dělali, co mohli, pískal stejný rozhodčí jako v jarním utkání, kdy domácím výrazně pomohl. Bohužel úřadoval i v tomto zápase.“

 

Sestava: Pavlíčková – Rubešová, Vedralová, Dubcová, Fedorková – Plháková, Novotná, Stránská, Slavíková – Poláčková, Hrdličková. Trenér: Milan Klos.