Přátelské uktání FKR - Mořina 8:2

24.01.2011 09:28

První přípravný zápas pod novým trenérem

FK Rakovník - Baník Mořina  8:2  (2:1)

K prvnímu přátelskému zápasu na novou sezónu využily rakovnické hráčky kvalitní umělou  trávu v Berouně. Za soupeřky si vybrali třetiligový tým z  Mořiny. Družstvo rakovnických žen poprvé vedl trenér  Milan Klos.

Od první minuty se hráčky FK Rakovník do svých soupeřek zakously a jeden útok za druhým se valil na mořinskou bránu. První úspěch přišel v 6. minutě, kdy skórovala kapitánka Novotná. Tlak rakovnických žen pokračoval i nadále, ale vyústil jen nastřelením břevna a tyče. Druhý gólový moment nastal až v 39. minutě, když po přihrávce Dubcové přesně k tyči zakončila Andrová. Těsně před poločasem však po ojedinělé akci soupeřky dokázaly snížit.

Ve druhém poločase došlo k několika změnám a to i na postu brankářky. Hra pokračovala ve stejném duchu, ovšem konečně s gólovým efektem. Postupně se trefily Káňová opět  Andrová, Novotná a Káňová. Pak však chybovala v brance Horáčková a Mořina přidala druhý úspěch. V závěru zpečetila rakovnická děvčata vysoké vítězství ještě dvěma góly (Brabcová, Chudá).

Trenér Milan Klos: Děvčata hrála s nasazením celé utkání. V této fázi přípravy podala opravdu kvalitní výkon. Zápas splnil moje očekávání.

Sestava FKR: Pavlíčková, Horáčková- Zelenková, Krobotová, Vedralová, Lodeová - Chudá-Káňová, Andrová, Novotná, Dubcová - Vajcová. Hokejově střídaly: Brabcová Kieryková