Přátelák: RAKOVNÍK - HOLOUBKOV 1:4

17.08.2008 14:00

FK Rakovník - Holoubkov 1:4 (0:2)

V neděli 17.8. bylo v plánu přátelské utkání hrané v Holoubkově. Díky promáčenému hřišti byl nakonec zápas přesunut na domací hřiště rakovnického celku na Zátiší.

Zápas byl od začátku v režii hostujícího týmu, který vede od této sezony bývalý trenér Pavlíkova Míra Macák a měl k dispozici i bývalou reprezentantku Záhoříkovou, která byla velkým problémem pro domácí obranu. Vzhledem k tomu, že rakovničanky zkoušely některé nové hráčky na nových postech, byl poločasový výsledek jasný a právem zasloužený. Ve druhé části se hra domácích maličko zlepšila,ale stále to nestačilo na srovnání kroku ani skore s celkem hostí. Za domácí snížila po závaru Ferenčíková,ale to bylo z ofenzivy vše.

Hodnocení trenéra:"Dostali jsem pořádnou facku a jsem za ni i rád. Myslím, že si holky samy uvědomí, že s takovým přístupem a výkonem nemůžou uspět proti nikomu. Soupeř nás přehrál ve všech směrech a ve všech řádách. Je potřeba začít od základních věcí a přistoupit ke každému zápasu s větší vůli,nasazením a pokorou,protože samo to nepřijde. Soupeři blahopřeji k výkonu a zasloužené výhře."

Sestava: Pavlíčková - Ferenčíková, Balogová, Brabcová, Polanecká - Andrová, Joglová, Novotná, Liprtová - Zíková, Kieryková, hokejově střídaly: Pilíková, Kvapilová, Stránská, Hančarová