Poslední příprava vítězná !

22.03.2011 14:21



ABC Bráník – FK Rakovník 0 : 4 (0 : 1)

K poslednímu přípravnému si ženy FK Rakovník zajely do Prahy na umělou trávu ABC Bráník, kde jim byl za umělého osvětlení soupeřem domácí ženský tým hrající 3. ligu.

Od prvních minut se rakovnické hráčky tlačily před domácí branku, ale jejich snaha končila nepřesným zakončením nebo se proměnila v množství rohových kopů. A právě jeden z nich dokázaly ve 14. minutě využít. Centr Lodeové usměrnila do sítě Zelenková – 0 : 1. Další průběh prvního poločasu se nesl ve stejném duchu, ovšem bez gólového zakončení.

Do druhého poločasu trenér Klos provedl několik změn, což přineslo i větší efekt do koncovky. Gólově se prosadila Kieryková, která zaznamenala klasický hattrick, vesměs střelami z pokutového území. Branky padly v 53., 78. a 83. minutě - 0 : 4. Svoji bilanci mohla ještě v závěru utkání vylepšit, ale brankářka její přesnou střelu k tyči vyrazila na roh. Soupeřky se dostaly během utkání jen do jedné vážnější šance, kterou jim svou chybou připravila v rozehrávce chybující brankářka Pavlíčková.

Trenér Milan Klos: „Dnes jsme sehráli poslední přípravný zápas před začátkem jarní části soutěže. Za sebe můžu říct, že s hrou děvčat jsem velmi spokojený. Dnes hrály s chutí, snažily se plnit taktické pokyny, běhaly, kombinovaly, snad jen v zakončování měly být víc důraznější. Zimní příprava a přípravná utkání splnily svůj účel a doufám, že všechno
zúročíme v jarní části.“

FKR: Pavlíčková – Brabcová, Vedralová, Krobotová, Lodeová – Chudá – Andrová, Káňová, Novotná, Dubcová – Zelenková. Hokejově střídaly: Kieryková, Fedorková D.