Poločasy jak den a noc

27.04.2015 07:43

Poločasy jak den a noc !

 

SKP Hvězda Karlovy Vary – FK Rakovník  1 : 4  (0 : 4)

 

V dalším zápase II. ligy zajížděly fotbalistky FKR do Karlových Varů na hřiště vždy nevyzpytatelného soupeře.

Zápas začal velkými šancemi FKR. V 10. vteřině se však Košvancová zalekla nabídnuté příležitosti, o minutu později Poláčková volila přihrávku místo střely. Ve 12. minutě ale prokázala své hlavičkářské schopnosti Košvancová po přesném rohovém kopu Dubcové – 0 : 1.  Ve 21. minutě unikla domácí obraně Poláčková, byla zastavena faulem v pokutovém území a z následné penalty dostala Dubcová Rakovník do dvougólového vedení. Dál fungovala kombinace aktivních rakovnických hráček, ovšem bez gólového efektu. Až v 35. minutě vysunula Poláčková Košvancovou, která si s koncovkou poradila – 0 : 3. O tři minuty později padl nejhezčí gól zápasu. Po ose Vedralová, Novotná, Poláčková se míč dostal před prázdnou brankou domácích k Fedorkové, která se efektně trefila do šibenice – 0 : 4.

Druhý poločas pokračoval v rytmu prvního, ale postupně aktivita hráček FKR slábla, hra se přestala dařit, takže domácí hráčky dokázaly v 73. minutě zaznamenat čestný úspěch a určit konečnou podobu skóre – 1 : 4.

 

Milan Klos: „Zápas jsme zvládli díky výkonu v prvním poločase, kdy se holkám podařilo vstřelit z mnoha šancí čtyři branky. I druhý poločas začal nadějně velkým náporem našich hráček, ale dál už se nemá cenu k zápasu vyjadřovat. To co se dělo na hřišti, nemělo ani parametry třetí ligy. Tolik chyb a tak špatnou hru, jsem ještě u našeho týmu neviděl.“

 

Sestava: Horáčková – Andrová, Vedralová, Králíková, Fedorková – Plháková, Novotná, Dubcová, Churanová – Poláčková, Košvancová. Trenér: Milan Klos.