7.kolo Hodonin - FK Rakovník 6:1

24.10.2017 10:07

Po roce opět půltucet gólů z jihu Moravy !


FC Nesyt Hodonín - FK Rakovník   6 : 1  (2 : 0)

V 7. kole II. ligy musely hráčky FKR zajet na jih Moravy, kde v loňském ročníku dokázaly remizovat 2 : 2, ale také prohrát 1 : 6. Na úvod utkání to ale na takový výsledek vůbec nevypadalo. Rakovnický tým se svou aktivní hrou dostal během deseti minut do dvou tutovek, které však ke gólu nevedly. Nejprve Rubešová netrefila pořádně balón v malém pokutovém území, následně Bezchlebová po samostatném úniku, tváří v tvář domácí brankářce, poslala míč těsně vedle. To domácí hráčky byly mnohem efektivnější a do poločasu šly po dvou chybách rakovnické obrany do vedení - 2 : 0.Druhý poločas už byl přeci jenom ze strany domácích mnohem aktivnější a také brankově úrodnější. Během něj musela Havlíková čtyřikrát lovit míč ze své sítě - 6 : 0.  O čestný úspěch a vyrovnání skóre z loňského ročníku se postarala Kubešová obstřelením zdi v poslední minutě zápasu - 6 : 1.

Milan Klos: "Těžké utkání, když jsme museli hrát v deseti. Holkám ale musím poděkovat a také je pochválit za to, že to nevzdaly a bojovaly do samého konce. Bohužel jsme se nevyvarovaly tradičních individuálních chyb, které soupeř nemilosrdně potrestal."

Sestava: Havlíková - Černá, Kubešová, Tománková, Erbová - Brücknerová, Bezchlebová, Fedorková, Rubešová - Landesková. Trenér: Milan Klos.