Nepovedená koncovka žen FKR v Čáslavi!

05.04.2016 09:04

Nepovedená koncovka žen FKR v Čáslavi !

 

 

FK Čáslav - FK Rakovník   3 : 1  (0 : 0)

 

K předposlednímu odvetnému zápasu cestovaly ženy FKR na hřiště týmu bojujícího o přední příčky II. ligy, jasného kandidáta na finálovou čtveřici.

V prvním poločase měly hráčky FKR tři šance po pěkně zahraných rohových kopech a také jedna ze střel skončila na břevně domácí branky. Druhý poločas začal FKR také aktivně a po důrazu Fedorkové a pohotovém zakončení Bezchlebové šel v 52. minutě zaslouženě do vedení – 0 : 1. O tři minuty později se dostala do samostatného úniku L. Churanová, ale míč si posunula dál od nohy a dala tak domácí brankářce příležitost vyniknout. To se ukázalo jako zlomový moment. V závěru utkání, po přísně nařízené penaltě, se projevila nezkušenost a herní nevyzrálost rakovnických mladých hráček. Domácí tým toho dokonale využil a během tří minut, od 79. do 82. minuty, výsledek otočil – 1 : 3.

 

Milan Klos: „Dnes jsem byl s hrou děvčat spokojen. Začátek zápasu byl z naší strany trochu chaos z důvodu změny v rozestavení hráček, ale pak si to sedlo a na hře to bylo znát. Dovolím si říct proměnit šanci L. Churanové, tak jsme neprohráli. Naše hra se líbila i fanouškům, což se v Čáslavi nestává každému.“

 

Sestava: K. Rubešová – Ajksnerová, Stránská, A. Churanová, Roubíková – Černá (75. A. Rubešová), Novotná, Fedorková, Brücknerová (58. Slavíková) - Bezchlebová, L. Churanová Trenér: Milan Klos.