Muži v černém uspěli proti FK Rakovník

21.11.2008 19:00

Zajímavá podívaná byla k vidění na umělé trávě v Rakovníku.

Zde si to 21. listopadu rozdali rozhodčí OFS Rakovník s FK Rakovník hrající druhou ligu žen. Hrálo se na tři třetiny po pětadvaceti minutách. Utkání odřídil sudí Polívka, ve třetí třetině vzal píšťalku do ruky A. Sýkora.

OFS Rakovník - FK Rakovník 4:1 (Beneš 2, Brda, Klekner - Novotná)

Přátelské utkání se neslo v duchu fair - play. V první třetině žádnou vážnější akci hrstička diváků neviděla. Utkání nepřálo ani počasí, když silný vítr místy unášel balón, kam chtěl.

Ve druhém dějství začaly padat  i branky. Do listiny střelců se jako první zapsal Brda, který ve skluzu překonal Pavlíčkovou - 1:0. Rakovnické ženy branka nezaskočila.  Ba naopak. Přidaly na obrátkách a rozhodčím zle zatopily. Po pár minutách bylo dokonce vyrovnáno. Zelenková krásnou přihrávkou po rohovém kopu našla osamocenou Novotnou - 1:1.

Do posledního dějství vstoupili mnohem lépe muži v černém. Reiprich se parádně uvolnil (zachytili jsme videokamerou) a přesným pasem našel osamoceného Kleknera. Ten postupoval sám na brankářku Pavlíčkovou, obhodil si jí a do prázdné branky poslal míč - 2:1. O několi k minut později Štefan vybídl Beneše a ten se nemýlil - 3:1. Definitivní podobu výsledku stanovil opět Beneš, který poslal míč hlavou po rohovém kopu Šantory za záda Pavlíčkové - 4:1.

OFS Rakovník: Hrivňák - Schoř, Hamouz, Reiprich, Štefan - Titlbach,Beneš, Klenot, Lédl - Liko, Klekner

Střídali: Brda, Beran, Brožek, Fejfar, Šantora, Polívka.

FK Rakovník: Pavlíčková - Pilíková, Joglová, Brabcová, Stránská - Andrová, Zelenková, Novotná, Liprtová - Zíková, Kvapilová.

Exkluzivní video a fotky ze zápasu můžete shlídnout zde