MEMORIÁL JANY DOLEJŠOVÉ-SANDNEROVÉ V KRYRECH - 2. místo

09.08.2008 09:00

Dne 9.8.2008 proběhl na hřišti SK Havran Kryry 1. ročník Memoriálu Jany Dolejšové - Sandnerové - turnaj v malé kopané žen. Turnaje se zúčastnilo celkem 8 týmů. Ve skupině A se utkaly hráčky : FK Český lev Neštěmice, SK Havran Kryry, Baník Mořina, Čechie Příkosice. Ve skupině B : SK Pavlíkov, FK Rakovník, SK Kačice, Sokol Lenešice FFC.

Ve skupině se rakovnická děvčata střetla nejprve s SK Pavlíkovem, kde jedinou branku utkání vstřelila nová posila týmu Kvapilová, poté se utkala s Kačicí, kde uhrála remízu 1:1 (branka opět Kvapilová) a nakonec remizovala 0:0 se Sokolem Lenešice.

Skupinu A s počtem 7bodů vyhrály fotbalistky Čechie Příkosice, na druhém místě s 5 body SK Havran Kryry, na třetím se 4 body Baník Mořina a poslední s 0 body FK Český lev Neštěmice.

Ve skupině B zvítězil FK Rakovník s 5 body, druhý SK Pavlíkov se 4body ( lepší skore ), třetí SK Kačice se 4 body, čtvrté místo se 2 body Sokol Lenešice FFC.

Ve vzájemném utkání o postup do finále podlehly hráčky SK Havranu Kryry proti FK Rakovník 0:1 (Andrová), o postupu mezi SK Pavlíkov a Čechie Příkosice rozhodly až penalty ve prospěch Pavlíkova.

Ve finále narazila děvčata opět na SK Pavlíkov. Hráčky FK však nedokázaly zopakovat svou výhru nad Pavlíkovem ze skupiny a nakonec soupeřkám podlehly těsně 0:1.  V boji o 3. - 4. místo zvítězily hráčky SK Havran Kryry.

Výsledná tabulka :

        1. SK Pavlíkov

        2. FK Rakovník
        3. SK Havran Kryry    
        4 .Čechie Příkosice        
        5. SK Kačice
        6. Baník Mořina
        7. Sokol Lenešice FFC                            
        8. FK Český lev Neštěmice

 

Trofej za nejlepší brankářku turnaje získala Helena Široká z SK Havran Kryry, nejlepší hráčkou byla vyhlášena Lucie Fidlerová z Čechie Příkosice a nejlepší střelkyní byla Tereza Kvapilová z FK Rakovník.