Krůček od celkového prvenství !

21.02.2011 18:26


Futsalistky FK Rakovník krůček od celkového prvenství !


V předposledním dějství regionálního přeboru žen Kladenska čekala futsalistky FK Rakovník dvě utkání.

V prvním to byly vždy nepříjemné soupeřky z Jirkova. Ty se také hned po několika vteřinách ujaly vedení díky vlastnímu gólu Brabcové. Vyrovnání paradoxně přinesl také vlastní gól na straně jirkovských hráček, které se z něj ale hodně rychle otřepaly a opět šly do vedení. Po tomto gólu se rakovnické hráčky konečně probudily a za trvalého tlaku do poločasu alespoň vyrovnaly. Druhý poločas přinesl stejný obrázek. Stálý tlak ze strany FK Rakovník a úporná obrana Jirkova. Vyrovnaný stav vydržel ještě 5 minut druhého poločasu. Pak se projevila lepší fyzická kondice rakovnických děvčat a převaha byla v dalších minutách konečně vyjádřena pěti góly (7 : 2 – 3 x Andrová, Novotná, Dubcová, Chudá z pen., vlastní).

Druhý zápas proti FK Kačice měl díky oslabenému soupeři jednoznačný průběh. Kombinační hra FK Rakovník přinesla při hře na jednu bránu v síti soupeřek do poločasu nejen tři góly, ale také dvě tyče. Druhý poločas byl opět ve znamení hry na jednu bránu, která znamenala čtyři góly a další dvě tyče. Výsledkem bylo vysoké vítězství v devátém zápase z devíti (7 : 0 – 2 x Andrová, 2 x Dubcová, 2 x Chudá, Krobotová).

Sestava : Pavlíčková – Krobotová, Brabcová, Vedralová, Novotná – Andrová, Chudá, Dubcová.

Vedoucí družstva Zdeněk Učík : „I když se tentokrát děvčatům herně nedařilo jako v minulých zápasech, na potřebné body dosáhla. K celkovému vítězství teď chybí získat jeden jediný bod z posledních tří zápasů.“

Tabulka po 4. hracím dnu
 
Rk.       Tým                     Záp    +  0  -    Skóre    Body
1.      FK Rakovník                9   9  0  0      52: 5    27
2.      SK Kladno                   9   6  1  2      41: 16  19
3.      FC HAUS Jirkov         10   4  1  5      18: 33   13
4.      FK Kačice                  10   3  0  7      10: 34    9
5.      ORBIS REAL. Kladno 10   1  0  9        9: 42    3