Hradec nedal ženám FKR šanci

26.10.2015 10:37

Hradec nedal ženám FKR šanci !

 

FC Hradec Králové - FK Rakovník   5 : 0  (1 : 0)

 

Ke druhému odvetnému zápasu zajely ženy FKR na hřiště druhého týmu II. ligy a favorita postupu do nejvyšší soutěže.

Úvod utkání se rakovnickému týmu vůbec nevydařil, hned z prvního útoku ve 2. minutě inkasoval – 1 : 0, i když domácí hráčka zahrála jasně rukou. Snaha domácích co nejdříve rozhodnout znamenala, že se na rakovnickou branku valil jeden útok za druhým. Přetížená obrana v čele s Rubešovou, někdy i se štěstím, ale dokázala v prvním poločase všechny šance odvrátit.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Domácím se opět v úvodu, v 48. minutě, podařilo skóre navýšit po přesné střele z hranice velkého čtverce – 2 : 0. Dál hráčky FKR odolávaly náporu hradeckých žen jen s vypětím všech sil. Ty jim ale v závěru zápasu došly a umožnily tak domácímu týmu v poslední čtvrthodince navýšit skóre na nelichotivých 5 : 0.  

 

Milan Klos: „Utkání bylo plně v režii domácích hráček, které se předháněly v zahazování stoprocentních šancí. Naše holky vzdorovaly do 75 minuty, potom jim došly síly a už plně dominoval domácí tým. Velmi dobře dnes zahrály K. Rubešová, Stránská, L. Churanová, Bezchlebová, Černá.“

 

Sestava: K. Rubešová - Andrová, Stránská, L. Churanová, Ajksnerová - Černá, Bezchlebová, Dubcová, A. Churanová - Slavíková, Jedličková. Trenér: Milan Klos.