Horní Heršpice nadělovaly v Rynholci

29.03.2016 11:13

Horní Heršpice nadělovaly v Rynholci !

 

FK Rakovník - Lokomotiva Brno H. Heršpice  1 : 11  (1 : 8)

 

V dalším odvetném utkání přivítaly hráčky FKR na umělé trávě v Rynholci soupeře, se kterým prohrály na podzim jasně 0 : 9.

Od úvodního hvizdu zápas probíhal v duchu ztrát míčů hráček FKR, které dokázal soupeř z rychlých protiútoků potrestat. Poprvé se prosadil už ve 4. minutě. Stejnou mincí však dokázala odpovědět dvojice rakovnických útočnic. L. Churanová vysunula Bezchlebovou, který si se šancí poradila jaksepatří, střelou mezi nohy brankářky Horních Heršpic – 1 : 1. Nerozhodný stav vydržel do 25. minuty, kdy hostující tým potrestal další chybu v rozehrávce – 1 : 2. Od té chvíle se sypaly góly do rakovnické sítě jako na běžícím pásu na konečné poločasové skóre – 1 : 8.

Ve druhém poločasu přeci jen hráčky FKR dokázaly více zaměstnat obranu hostů, ale další branku už vstřelit nedokázaly. To hostující hráčky byly důraznější a dokázaly tři ze svých tutovek proměnit. Konečný stav 1 : 11 je pro domácí hodně krutý.  

 

Milan Klos: „Těžko se mi hodnotí tento zápas. Fotbal je o chybách. Který tým jich udělá víc prohrál. My dnes udělali spousty hloupých a zbytečných chyb. Navíc se dnes hodně nepovedl zápas naší gólmance. Takové chyby co dnes udělala, sráží celý tým. V našem týmu hraje většina mladých a nezkušených hráček, a když se k tomu přidá nervozita v brance, tak je to hodně špatné. “

 

Sestava: Horáčková – A. Churanová, Stránská, Lodeová, Ajksnerová – Černá (76. Brüknerová), K. Rubešová, Fedorková, Slavíková (46. Dubcová) – Bezchlebová (61. K. Roubíková), L. Churanová (67. A. Rubešová). Trenér: Milan Klos.