Futsalistky FK Rakovník opět bezkonkurenční !

13.02.2011 14:31


Náročný program měly v sobotu fotbalistky FK Rakovník, hrající v zimní přestávce regionální přebor žen Kladenska ve futsalu. Z plného tréninku na soustředění je čekala tři utkání přeboru ve slánské hale.

Prvním soupeřem bylo družstvo FK Kačice, které pochopilo, že se otevřeně s rakovnickými děvčaty hrát nedá, proto zvolilo zajištěnou obranu, kterou ale hráčky FK Rakovník po hezkých kombinacích 4 x překonaly (4 : 0 – Zelenková, Novotná, Dubcová, Andrová). Druhým soupeřem byl největší konkurent na vítězství SK Kladno. Po vynikajícím, fyzicky náročném výkonu a vynikajícím výkonu brankářky Pavlíčkové si i podruhé s tímto soupeřem rakovnické hráčky poradily a zvítězily vysoko 5 : 1 (2 x Andrová, 2 x Chudá, Dubcová). Ve třetím zápase proti nejslabšímu týmu přeboru ORBIS REALITY Kladno se už na rakovnických ženách projevila únava. Přesto si dokázaly vypracovat v 1. poločase několik tutovek, které ale zůstaly nevyužity. Klid do jejich řad přinesl až úvod 2. poločasu a gól v síti soupeřek. Gólová pojistka na 2 : 0 však přišla až v závěru utkání (Chudá, Zelenková).

Sestava : Pavlíčková – Krobotová, Brabcová, Vedralová, Novotná – Andrová, Zelenková, Chudá, Dubcová.

Vedoucí družstva Zdeněk Učík : „Děvčata podala opět profesionální výkon, který vygradoval v utkání s SK Kladno. Tento zápas musel nadchnout každého diváka. K celkovému vítězství máme dobře nakročeno, ale ještě nás čeká pět náročných utkání.“

Tabulka po 3. kole

Rk.     Tým                                  Záp   + 0 -    Skóre      Body
1.     FK Rakovník                           7   7 0 0     38: 3       21
2.     SK Kladno                              7   4 1 2     32: 15     13
3.     FC HAUS Jirkov                      7    3 1 3     11: 23      10
4.     FK Kačice                               8    3 0 5     10: 25        9
5.     ORBIS REAL. Kladno              7    0 0 7       6: 31        0