6 kolo 2013/2014

10.02.2014 11:02

V odvetě SK Kladno a FK Rakovník smírně !

 

V šestém kole přišla na řadu odveta souboje FK Rakovník a SK Kladno se spoustou hráček fotbalového FK Rakovník na obou lavičkách. Po deseti zápasech divize rakovnický tým vede, kladenský na druhém místě ztrácí šest bodů. Díky zranění byly obě lavičky hodně prořídlé.

V prvním zápase s domácím Kladnem začal rakovnický tým hodně ospale, čehož soupeř využil v 5. minutě k vedení, které zajistila Necidová do prázdné po nezištné přihrávce Ilony Fedorkové – 1 : 0. Hra se vyrovnala se šancemi na obou stranách, ale do poločasu gól padl jen jeden v 11. minutě a to do kladenské sítě z futsalky Jungové, která do prázdné zužitkovala nezištnou přihrávku Svitkové – 1 : 1. Druhý poločas rakovnický tým opět jen dotahoval. Po chybě obrany, kterou potrestala Ilona Fedorková, šlo Kladno v 17. minutě do vedení, v 22. minutě z trestného kopu se nadvakrát trefila Svitková – 2 : 2. V 25. minutě vyšla kladenská kombinace, přihrávající Necidové a do prázdné zakončující Denisy Fedorkové – 3 : 2, aby o dvě minuty později autovou rozehrávku Jungové zužitkovala opět Svitková a uzavřela tak skóre zápasu – 3 : 3.

Druhý zápas FK Rakovník s přemotivovanou Kadaní přinesl v 5. minutě naprosto nesmyslnou „kosu“ kadaňské hráčky na Svitkovou, která neudržela nervy na uzdě, takže obě hráčky byly vyloučeny. Nakonec přehnaně tvrdá hra byla potrestána v 8. minutě Jungovou z 10 m kopu po čtvrtém akumulovaném faulu, když další 10 m kop už neproměnila. V posledních vteřinách poločasu Kadaň srovnala – 1 : 1. Od začátku druhého poločasu nechtěl žádný tým inkasovat, proto se skóre měnilo až 21. minutě kdy výhoz Votíkové za obranu dobře zpracovala Poláčková a poradila si i s brankářkou, stejně jako o minutu později s obloučkem Jungové – 3 : 1. To donutilo kadaňské hráčky tvořit, což jim není vlastní. Další čtyři branky padly po jejich chybách v rozehrávce, které dvakrát Dubcová a dvakrát Jungová potrestaly. Soupeř sice snížil, ale jen výsledek kosmeticky upravil na konečných - 7 : 2.

Třetí zápas mezi SK Kladno a FC Betis Kadaň měl zcela v režii kladenský tým, který postupně navyšoval skóre. V 9. minutě se z půlky rozeběhla Denisa Fedorková a s klidem a přehledem zakončila, stejně jako o dvě minuty později po kombinaci s Necidovou – 2 : 0. Hned po zahájení druhého poločasu prostrčila Ilona Fedorková míč Necidové před prázdnou branku, která nezaváhala – 3 : 0. V 22. minutě to bylo 4 : 0, když se prosadila z trestného kopu Necidová, které proti noze přistrčila Kieryková. Poslední gól Kladna a svůj třetí v zápase dala Denisa Fedorková, která dorazila střelu Káňové – 5 : 0. Čestný úspěch kadaňských hráček v poslední minutě dal konečnou podobu skóre – 5 : 1.  

 

Sestava FK Rakovník: Votíková – Jungová, Novotná, Hrdličková – Svitková, Dubcová, Poláčková.

 

Sestava SK Kladno: Iljinová – Kieryková, Fedorková I., Řezáčová – Necidová, Fedorková D., Káňová.