14.kolo 15.4.2017 FK Rakovník - Hodonín 1:3

19.04.2017 16:09

Hosté z Hodonína produktivnějším týmem!

 

 

FK Rakovník  - FC Nesyt Hodonín  1 : 3  (0 : 1)

 

Polední zápas základní části II. ligy žen sehrály hráčky FKR na svém domovském hřišti v Lánech. Zápas byl přímým soubojem o páté místo v tabulce.

Od prvních minut zápasu byla aktivita na kopačkách rakovnických hráček. Pohříchu však jako první se gólově prosadil hostující tým. Ve 32. minutě přišla chyba ve středu hřiště. Hostující hráčka poslala míč mezi chybující stoperky FKR, kam si naběhla hodonínská útočnice, která bez problémů přelobovala Havlíkovou – 0 : 1.

Ve druhém poločasu posílila útok Bezchlebová a byly provedeny změny v rozestavení hráček. Místo vyrovnání však přišel v 52. minutě další gól v rakovnické síti. A opět po ztrátě ve středu hřiště – 0 : 2. O 12 minut později to bylo už 0 : 3 po rychlém brejku hodonínských hráček. Gólovou tečku za utkáním udělala v 75. minutě Bezchlebová po pěkném průniku a přihrávce Fadrhoncové. V závěru utkání, i přes mírný tlak a převahu v držení míče, se hráčky FKR již k ničemu nedostaly.

 

Milan Klos: „Neodehráli jsme dobré utkání. Většinu zápasu jsme měli míč na kopačkách, soupeře jasně přestříleli, ale z pěti střel jsme inkasovali 3 branky. Ty padly, jak jinak, po hrubých individuálních chybách. Tím, že moc chybujeme a zmatkujeme, soupeřům hru strašně usnadňujeme. Z utkání je třeba se poučit, víc se koncentrovat a být aktivní. Teď nás čeká ještě šest zápasů třetího kola, musíme zabojovat a pokusit se posunout alespoň na páté místo.“

 

Sestava: Havlíková – Ajksnerová (46. Bezchlebová), Kubešová, Lodeová, Fadrhoncová - Brücknerová, Fedorková, Frenclová, Rubešová – Černá, Maňasová. Trenér: Milan Klos.