Debakl na závěr přípravy!

07.03.2011 08:30

FK Rakovník – SK Slavoj Žatec (starší žáci) 1 : 10 (0 : 4, 0 : 5, 1 : 1)

Poslední přípravu před vstupem do jarní části sezóny sehrály ženy FK Rakovník na nové umělce Tatranu Rakovník se staršími žáky Slavoje Žatec. Po dohodě trenérů se hrálo 3 x 25 minut.

Od prvních minut ne nebála rakovnická děvčata kombinovat, ale jejich útoky končily před šestnáctkou soupeře. Na druhé straně měl každý útok žateckých žáků gólové parametry. Přesto se rakovnické ženy dostaly ke střelám za hranicí pokutového území, které však končily těsně vedle tyčí. Postupně se začala projevovat vynikající fyzická kondice žen, která znamenala trvalý tlak a šance. Ve třetí třetině to už byla hra na jednu bránu, ale děvčata se předháněla v zahazování tutovek. Dvakrát v koncovce selhala Káňová, Zelenková trefila břevno. Čestný úspěch zaznamenala Roubíková, když z hranice malého vápna nekompromisní ranou zužitkovala přihrávku Novotné od brankové čáry.

Trenér Milan Klos: „Vím, že kluci jsou někde jinde, což ukazuje výsledek, ale před pohárovým utkáním se Spartou to byl dobře zvolený soupeř. Pokud se týká holek, jejich herní projev nebyl vůbec špatný, jen k lepšímu pocitu chybělo proměnit pár šancí, kterých si poměrně dost připravily.“

FKR: Horáčková – Dubcová, Vedralová, Krobotová, Lodeová – Zelenková – Chudá, Káňová, Novotná, Andrová – Vajcová. Hokejově střídaly: Brabcová, Roubíková, Kieryková.