Debakl na hřišti lídra 2.ligy!

29.09.2015 07:37

Debakl na hřišti lídra 2. ligy !

 

Lokomotiva Brno H. Heršpice – FK Rakovník  9 : 0  (5 : 0)

 

V 5. kole 2. ligy zajely hráčky FKR na hřiště týmu, který jako jediný ještě neztratil bod a bezpečně vede tabulku, a kde působí bývalý trenér a zakladatel rakovnického ženského fotbalu Tomáš Loder.

Ještě před začátkem utkání přišla pro rakovnický tým první rána. Při rozcvičování si vykloubila palec brankářka Horáčková, takže do branky musela hráčka z pole Karolína Rubešová. Jedenáctka FKR, plná mladých hráček, dirigovaných zkušenou Stránskou na soupeře od úvodního hvizdu nestačila. Inkasovala hned v první minutě a při stálém tlaku domácího týmu se k žádné šanci nedostala, navíc do poločasu ještě Rubešová lovila čtyřikrát míč ze své sítě – 5 : 0.

Druhý poločas byl obrazem prvního a bylo jen otázkou, jaké výše skóre ve prospěch domácího týmu dosáhne. Do rakovnické sítě padly další čtyři branky, poslední minutu před koncem zápasu – 9 : 0. Vzhledem k průběhu utkání je výsledek ještě milosrdný.

 

Milan Klos: „Dnes není o čem psát. Snad jenom to že mě zklamaly zkušené hráčky, co nás nechaly ve štychu a nejely s námi. Navíc jsme hráli bez naší brankářky, která musela být odvezena na pohotovost. Jinak bych chtěl všem zúčastněným holkám moc poděkovat za bojovnost. Byly jste opravdu super.“

 

Sestava: K. Rubešová – Slavíková, Stránská, L. Churanová, Ajksnerová – Černá, Dubcová, Fedorková, A. Churanová – Bezchlebová, Jedličková. Trenér: Milan Klos.