7. kolo: RAKOVNÍK - LIBEREC 0:3

01.11.2008 14:00

FK Rakovník - Slovan Liberec 0:3 (0:1)

V dalším kole přivítaly rakovnické hráčky bývalý ligový tým, který spadl před touto sezónou spolu s Lysou. Taktika měla být postavena neinkasovat co nejdéle, hrát ze zabezpečené obrany, důsledně. Bohužel už v 8.minutě rakovničanky obdržely branku po rohovém kopu, když hostující hráčka zcela sama na malém vápně nedala Pavlíčkové šanci. Pak soupeř nastřelil 2x tyč a jednou břevno. FK Rakovník se dostal do šance díky Roubíkové, která však bohužel neproměnila. Druhá půle se odehrávala ve stejné režii, soupeř hrál sice lépe, ale nevytvořil si žádnou jasnou gólovku. Bohužel pak přiěla chyba Novotné, která neodhadla dlouhý míč za obranu, a musela zastavit hostující útočnici za cenu faulu ve vápně - penalta 0:2 (60.min). Třetí trest potkal rakovnické hráčky opět po standardní situaci. Hostující hráčky kopaly trestný kop za hranicí vápna, hráčka obstřelila zeď a míč nezachytila ani padající Pavlíčková, která si bohužel zeď postavila ne zrovna ideálně 0:3 (70.min). FK měl ještě pár neproměněnými šancí  - Joglová, Zelenková - a soupeř už v klidu zápas dohrál.

Hodnocení: "Škoda, opět opět. Na to,že jsme hráli s bývalou ligou nemůžu být nespokojen s předvedenou hrou, výkonem. Ale co je to platný, když gól dostaneme po rohu, z penalty a z trestňáku. Prostě hrajeme v určitých chvílích stále hrozně naivně a nedůsledně a to zkušenému týmu, jakým je Liberec, stačí aby trestal. Hlavně je škoda té dřiny,kterou holky na hřišti nechávájí."

Sestava: Pavlíčková - Novotná, Balogová, Brabcová, Stránská - Andrová (75.Kieryková), Zelenková, Joglová, Pilíková (20.Zíková) - Liprtová, Roubíková