5.kolo 2013/2014

19.01.2014 09:18

Futsalistky FKR opět bez ztráty bodu !

 

Odvety zahájily futsalistky FK Rakovník v teplické hale jako vedoucí tým divizní soutěže s domácím FC Balticflora Teplice a jedním z ústeckých klubů ŠT ZOO Ústí nad Labem, sedmým resp. pátým týmem tabulky.

V prvním zápase s ústeckým ZOO byla vidět u rakovnických hráček obrovská radost ze hry, která se promítla do jasné převahy FKR a hře na jednu branku. První dvě branky padly ve 4. minutě a měly je na svědomí Vedralová a Dubcová, vždy po získaném míči z nepřesné rozehrávky ústeckých hráček – 2 : 0. Další dva góly v závěru poločasu už padly po kombinačních akcích ze sálovek Vedralové a Svitkové – 4 : 0. Druhý poločas přinesl stejný obraz hry a také stejný počet branek, které padly v posledních sedmi minutách vždy po pohledných kombinačních akcích. Na jejich konci byla nejprve Dubcová, pak Svitková a Jungová. Gólovou tečku za utkáním udělala svou třetí trefou Vedralová – 8 : 0.

Druhý zápas s domácím týmem začal také gólově ve 4. minutě, když si Jungová pohrála s obranou – 0 : 1. Druhý gól padl v 9. minutě po kličkované Svitkové a její střele, kterou si sama dorazila – 0 : 2. O dvě minuty později se podařilo Teplicím snížit, ale za další minutu napřáhla těsně za půlkou Vedralová a vymetla šibenici teplické branky – 1 : 3. Druhý poločas ubývající síly rakovnických hráček otupily útočnou aktivitu, přesto padly do teplické sítě další dvě branky. Nejprve protlačila míč do sítě Jungová a pak se z dálky trefila po zemi přesně k tyči Svitková – 1 : 5.

 

Vedoucí týmu Zdeněk Učík: „Děvčata opět sehrála dvě kvalitní partie, i když druhý zápas musela sehrát jen s pěti hráčkami v poli. Důvodem bylo zranění Košvancové. Nadále tak zůstávají v čele bez ztráty bodu.“ 

 

Sestava: Votíková – Vedralová, Jungová, Novotná – Svitková, Dubcová, Košvancová.