4.kolo FK Rakovník - Olomouc 0:6

04.10.2017 14:01

Olomouc nekompromisně trestala !

 

FK Rakovník – 1. FC Olomouc  0 : 6  (0 : 1)

 

Ve 4. kole II. ligy přivítaly hráčky FKR tým Olomouce, se kterým v loňském ročník sice dvakrát prohrály, ale jen těsně.

Po úvodním hvizdu se hrál útočný fotbal, na obou týmech byla znát jasná snaha po vstřelení gólu. Šance tak přišly na obou stranách, ale ty hostujícího týmu byly nebezpečnější. Na rakovnické straně to byly Landesková a Bezchlebová, kterým byla gólová střela zblokována na poslední chvíli. V 32. minutě však obrana FKR předvedla první obrovskou hrubku, kterou olomoucká hráčka přehozením Havlíkové nekompromisně potrestala – 0 : 1. O minutu později mohlo být vyrovnáno, ale Landesková přízemní centr usměrnila jen těsně do autu.

Druhá půle začala tak, jak první skončila, to je vyrovnanou hrou a bohužel i superhrubkou, kterou tentokrát předvedla v 51. minutě Havlíková a která byly potrestána – 0 : 2. O 2 minuty později mohla Landesková snížit, ale tváří v tvář olomoucké brankářce volila přízemní střelu, která prošla do autu těsně vedle tyče. Nedáš, dostaneš, platilo v 56. minutě, kdy se ujmula po špatném odkopu střela z voleje přesně k tyči – 0 : 3. Snaha rakovnických děvčat po vstřelení gólu byla enormní, ale do branky se trefovaly jen olomoucké hráčky z rychlých protiútoků. V poslední čtvrthodince zápasu upravily skóre na hodně krutých – 0 : 6.

 

Milan Klos: „Co říci k dnešnímu zápasu. Srazili nás hrubé individuální chyby, které soupeř nemilosrdně trestal. Škoda že máme takové nevyrovnaní výkony.“

 

Sestava: Havlíková – Králíková, Kubešová, Erbová, Černá – Ajksnerová, Bezchlebová, Fedorková, Lodeová – Landesková, Mynajová (64. Rubešová). Trenér: Milan Klos.