2.kolo poháru FAČR Hrádek FK Rakovník 3:5

04.10.2017 14:06

Jasný postup do 3. kola poháru !

 

TJ Hrádek  - FK Rakovník 3 : 5  (1 : 4)

 

Do druhého kola ženského poháru vstupují týmy II. ligy, takže start neminul FK Rakovník. Soupeřem byl lídr své divizní skupiny TJ Hrádek.

První poločas se hrál zcela v režii rakovnického týmu. Bohužel se hráčky předháněly, která zahodí větší tutovku. Gólově se prosadily až po čtvrthodince zápasu po dorážce Ajksnerové – 0 : 1. V další čtvrthodince vlastně o výsledku rozhodly třemi brankami, dvou Landeskové a jedné Erbové – 0 : 4. V závěru poločasu domácí hráčky snížily po chybě Kubešové.

Ve druhém poločase se hra hostujícího týmu přizpůsobila hře domácích, což znamenalo nakopávání zbytečně dlouhých balónů. Přesto v 57. minutě FKR své vedení navýšil díky Landeskové, která tak završila hattrick – 1 : 5. V poslední půlhodince se nevyvarovaly rakovnické hráčky chybám. Tu Lodeové v 61. minutě a Králíkové v 82. minutě domácí hráčky potrestaly a upravily na, pro ně přijatelných – 3 : 5.

 

Milan Klos: „Opět jsme neproměnili tutové šance a soupeři darovali velmi lacino a po hrubkách branky. Na hřišti to potom vypadalo strašně a místo jednostranného zápasu z toho bylo málem drama. Jsem hodně nespokojený. Takto se fotbal nehraje.“

 

Sestava: Havlíková - Králíková, Kubešová, Černá – Ajksnerová, Erbová (46. Fadrhoncová), Fedorková, Brücknerová – Bezchlebová, Landesková, Lodeová. Trenér: Milan Klos.