2. kolo: MLADÁ BOLESLAV - RAKOVNÍK 2:0

13.09.2008 14:00

Mladá Boleslav - FK Rakovník 2:0 (0:0)

Hráčky nastoupily proti soupeři velmi slabé fotbalové, podprůměrné úrovně. Brzy se však přizpůsobily totálně jejich hře - nakopávání míčů, hra bez kombinace, pohybu bez míče. Utkání rozhodlo neproměnění šancí - Andrová 2x, Roubíková sama na brankářku. Kdyby hráčky FK jednu šanci proměnily již v prvním poločase, zápas by s jistotou vyhrály. To se bohužel nestalo a rozhodla jedna standardní situace, po hloupém faulu na kraji pokutového území, kdy soupeř vstřelil gól hlavou.

Hodnocení: "Bohužel nejslabši soupeř, kterého jsem měli doposud v soutěži, ale ani v přípravných zápasech nebyl nikdo takový. Naprosto jsme se přizpůsobili hře soupeře, ze své hry nepředvedli vůbec nic. Pouze jsme nakopávali míče, nekombinovali, některé hráčky jako by neměly ani chuť bojovat. A to pak nelze porazit ani takhle odevzdaný soupeř a naopak si tím komplikujeme situaci my. Každý by měl začít u své vlastní hry a zamyslet se nad tím."

Sestava: Pavlíčková - Novotná, Polanecká, Brabcová, Liprtová - Andrová, Stránská, Joglová, Šachová (70.Pilíková) - Zelenková, Roubíková (80.Kvapilová)

Více fotek ze zápasu naleznete v galerii