2.kolo Čáslav - FK Rakovník 12:0

14.09.2017 09:07

Ostuda a debakl s Čáslaví !

 

FK Čáslav – FK Rakovník   12 : 0  (5 : 0)

 

K druhému utkání nové sezóny zajely hráčky FKR do Golčova Jeníkova, kde hrají svá domácí utkání fotbalistky FK Čáslav.

Do utkání vstoupil rakovnický tým hodně rozpačitě, což se projevilo i na skóre. Ve 8. a ve 13. minutě, kdy 2 míče za obranu dokázaly domácí hráčky přetavit ve dva góly. Domácí tým byl v neustálém tlaku, ale dokázal se prosadit trojnásobně až v poslední desetiminutovce. Svým vlastním gólem k tomu přispěla i Lodeová – 5 : 0.

Druhá půle nastartovala ve stejném duchu druhým vlastním gólem nešťastné Lodeové po pěti minutách hry – 6 : 0. Totální chaos v rakovnické hře trval až do konce zápasu a domácí tým v tréninkovém tempu nasázel další půltucet gólů do sítě bezbranné Rubešové – 12 : 0.

 

Milan Klos: „Co hodnotit? Pro mě velká ostuda a hlavně trapný týmový výbuch. To co se dneska na hřišti odehrálo z naší strany, jsem za moji dlouhou trenérskou kariéru ještě nezažil. Nechuť našich hráček hrát, běhat a vůbec pokusit se něco změnit. No prostě ostuda.“

 

Sestava: Rubešová – Brücknerová, Lodeová, Tománková, Erbová – Černá, Fedorková, Kubešová, Králíková – Bezchlebová, Landesková (60. Ajksnerová). Trenér: Milan Klos.