17.kolo 6.5.2017 FC Nesyt Hodonín - FK Rakovník 6:1

01.06.2017 09:32

Půltuctová nadílka v Hodoníně !

 

 

FC Nesyt Hodonín – FK Rakovník   6 : 1  (4 : 0)

 

V 3. kole nadstavby II. ligy musely hráčky FKR zajet na jih Moravy, kde je čekal soupeř, který je o místo lepší, ale s velkým bodovým náskokem. Na snížení náskoku a vylepšení předposledního místa mohly zapomenout, protože nastoupily jen v deseti.

Zápas začal snově pro domácí tým, když hned v první minutě z prvního útoku dokázal skórovat – 1 : 0. Pak se sice hra vyrovnala, ale snaha rakovnických hráček končila před pokutovým územím Hodonína. Ve 20. Minutě však přišla opět chyba, nezachycení brejku domácí hráčky, která si s Havlíkovou poradila – 2 : 0. Do konce poločasu se obraz hry nezměnil a domácí dokázal vytěžit z chyb hráček FKR další dvě branky – 4 : 0.

Druhý poločas byl obrazem prvního, jen domácí tým nebyl tak hladový. Přesto v polovině poločasu vstřelil další dvě branky – 6 : 0. Ani za takového stavu však neutuchala snaha hráček FKR o vstřelení čestného úspěchu, což se nakonec v předposlední minutě podařilo po hezké kombinační akci, na jejímž konci byla Bezchlebová a dala tak konečnou podobu výsledku – 6 : 1.  

 

Milan Klos: „Hlavně musím poděkovat děvčatům, že to v deseti nezabalily a vůbec že odehrály zápas. V deseti se to prostě pořád hrát nedá. I když výsledek vypadá hrozivě, jsem s hrou holek spokojen, snažily se o kombinační fotbal a jejich hra měla smysl. Domácí tým pouze nakopával dlouhé balóny a nebýt našich zbytečných a hloupých chyb, tak by branku nedal. Což sportovně uznali i fanoušci domácího týmu. Moc si vážím přístupu zúčastněných hráček.“

 

Sestava: Havlíková - Ajksnerová, Kubešová, Tománková, Brücknerová – Rubešová, Fedorková, Bezchlebová, Fadrhoncová - Maňasová. Trenér: Milan Klos.